top of page

Park de Horn

Bungalowpark De Horn ligt midden in het hart van het Noord-Hollandse polderlandschap in het centrum van het dorpje Dirkshorn.

 

Het ruim opgezette park met veel groen is een ideale omgeving om te recreëren. Het park heeft 92 stenen en 249 houten recreatiewoningen. Er is een wandelbos, speelweiden, een grote vijver, een tennisbaan en een voetbalveld op het park aanwezig.

 

U kunt in alle rust genieten, ontspannen en ontwaken tussen het vele groen die op het park te vinden is.

 

Bungalowpark De Horn is door haar centrale ligging, ideaal voor de vele uitstapjes, bezoeken aan diverse steden en nostalgisch dorpjes, evenementen en natuurlijk voor het strand met zijn duinen, bossen en zee.

 

Ook is Bungalowpark De Horn uitermate geschikt om in een gezonde frisse omgeving van uw ontspanning en rust te genieten.

Het bungalowpark ligt temidden van het Noord-Hollandse landschap, waar u de uitgestrekte polderlandschappen met de vele kleurrijke bollenvelden kunt vinden.

 

Voor fietsers, wandelaars, (sport)vissers en rustzoekers is het in deze omgeving een weelde.

 

Op een aantal kilometers van het bungalowpark vindt u al de duinen, het strand en de zee, waar u heerlijk kunt zonnebaden, spelen en natuurlijk zwemmen.

 

Het schijnt zelfs zo te zijn, dat deze streek de minste neerslag en de meeste zonuren heeft. In de zomer is de zee erg aantrekkelijk door de vele zonnige dagen en in het voor- en najaar kunt u genieten van de imponerende hoge golven.

bottom of page