top of page

Park De Bongerd

Bongerd-Aug2021-3-scaled.jpg

Waterpark

Op het mooie park bevinden zich naast een zwem-speelvijver ook nog een buitenbad en uiteraard de overdekte Plons met diverse glijbanen, groot peuterbad en een Fonteinplein. Voor kinderen van alle leeftijden is er een uitdaging met water te vinden.

Vanaf mei tot oktober zijn de baden op de mooie voor- en nazomerse dagen geopend. Daarna gaan de buitenbaden in winterslaap.

Binnen spelen

De gethematiseerde dagattractie de Holle Bolle Boom ligt op het park van Capfun de Bongerd. Overdekt spelen, uitdagingen en afwisseling genoeg voor kinderen tot 11 jaar!

Holle-bolle-boom-binnen.jpg
DSC01534-scaled.jpg

Uitgebreide animatie

Capfun de Bongerd heeft een eigen professioneel Animatieteam dat de kinderen op een leuke manier bezighoudt met knutselen, sporten, theater en nog veel meer! Denk aan schuimparty’s, aquabubbles, kermis en nog veel meer! Het Animatieteam van Capfun de Bongerd zorgt ervoor dat uw kinderen een vakantie beleven, die zij niet snel vergeten.

Informatie over de Bongerd

Capfun de Bongerd is gelegen in Tuitjenhorn in het prachtige Noord-Holland. Met een topsfeer en persoonlijke service is het ons doel om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

 

Vleghel de Egel en buurman Koning Pa-Radijs van de Holle Bolle Boom zorgen er samen voor dat u zult genieten van een onvergetelijke vakantie op Capfun de Bongerd!

Capfun de Bongerd met vele voorzieningen en faciliteiten richt zich voornamelijk op kinderen tot 11 jaar en hun (groot) ouders. Op Capfun de Bongerd bevinden zich naast een zwem-, speelvijver, voetbalveld, dierenweide en ook diverse speeltuintjes en speeltoestellen vlakbij de locaties.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de kinderen zich ook nog uitleven in speelparadijs de Holle Bolle Boom waar in het Waterpark een Spetter- en Spatbad, Fonteinplein, te gekke glijbanen en een openluchtzwembaden zijn te vinden.

bottom of page